BLOGG

 
Hej och välkommen till LedaFörändring-bloggen!

Jag heter Clas Lundhagen och i denna blogg har jag som ambition att löpande förse dig med erfarenheter, användbara tips och en och annan nyhet när något händer inom förändringsledningsområdet. Jag hoppas att du ska bli upplyst, förvirrad och inspirerad av det jag skriver här.
 
Hjälp mig göra både ledaforandring.se och LedaFörändring-bloggen mer relevant genom att återkoppla om det är något som du blir inspirerad av, du vill tipsa om eller fundrar över när det gäller att förstå och leda förändring!
 
 
 • Lyckas med förändring utifrån NeuroLedarskap

  Utifrån hjärnforskningens upptäckter om varför vi människor reagerar som vi gör, kan vi dra många lärdomar om vad som stödjer en förändring och vad som skapar onödigt motstånd. Här kommer några tydliga råd för att lyckas med dina förändringsprojekt på "hjärnans villkor"
  Läs mer
 • Glöm inte förändringsledaren!

  När man drar igång ett större införande- eller organisationsutvecklings-projekt är det ofta en självklarhet att ha en projektledare. Men varför ska man utöka detta med en dedikerad förändringsledare? Vad gör en förändringsledare för nytta, som inte projektledaren tar hand om?
  Läs mer
 • Var är förändringsledarna? ...eller... Varför är inte alla projektledare lika framsynta?

  Detta är en bloggpost om förvånande resursfördelning i IT-projekt, och om minst en förutseende huvudprojektledare som tänkte annorlunda.
  Läs mer
 • Förändringsledarna finns där du minst anar dem... Titta i spegeln!

  En gammal gymnasievän satte fingret på vad jag hoppas åstadkomma med Ledaforandring.se, på ett sätt jag aldriga hade kunnat formulera bättre själv.
  Läs mer
Prenumerera på vårt
nyhetsbrev